Wil je als hulpverlener een kind/jongere aanmelden bij een eerstelijnspsycholoog?

  • Neem met het gezin/de jongere/het kind de folder door.
  • Een kind of een jongere als verwijzer aanmelden bij een eerstelijnspsycholoog, kan via onderstaand formulier. Laat naam verwijzer, contactgegevens verwijzer, de woonplaats van het kind/de jongere en uw bereikbaarheid als verwijzer na. We nemen binnen de week contact met u op. We vragen uitdrukkelijk om hier geen andere gezinsgegevens te vermelden. 
Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.

Aanmelden bij een eerstelijnspsycholoog in Oost-Vlaanderen

1G1P en RADAR

Zowel vanuit de Vlaamse als vanuit de Federale Overheid wordt geïnvesteerd in eerstelijnspsychologische zorg voor kinderen en jongeren. 

De 3 Oost-Vlaamse samenwerkingsverbanden Eén Gezin - Eén Plan (1G1P) en RADAR hebben de krachten gebundeld om samen een visienota "de eerstelijnspsychologische zorg aan kinderen en jongeren" en een brochure voor aanmelders te ontwikkelen. Beide documenten kan je hieronder bekijken of downloaden. 

Bij twijfel, meld aan bij een eerstelijnspsycholoog naar keuze. We werken samen en kijken waar het kind/de jongere (en zijn context) het beste terecht kan.